O nama

About Us

Proizvodnja profesionalne LED rasvjete

ENERGYPLUS profesionalna LED rasvjeta logičan je izbor pri odabiru rasvjetnih tijela, bilo da se radi o modernizaciji postojeće rasvjete ili o novom projektu. Svojom efikasnošću, kvalitetom i dugotrajnošću sve više osvaja tržište.
U potpunosti je osmišljena i proizvedena u Hrvatskoj. EU-proizvod za EU-tržište!

Proizvodnja industrijskih strojeva

Našom je proizvodnjom nastavljena 30-godišnja tradicija proizvodnje takvih strojeva u Ludbregu. Proizvodni program neprestano proširujemo proizvodnjom korita i drugih dijelova za strojeve za pranje iz programa PHARMAGG, kao i elemenata iz programa PASSAT. Od 1997. godine u Ludbregu smo proizveli 16 različitih tipova preši za glačanje, prema licenci najpoznatijeg svjetskog proizvođača industrijskih strojeva za pranje rublja i opreme – tvrtke Herbert Kannegiesser GmbH.

Obnovljivi izvori energije

Hrvatska je prema karti Europe općenito jedna od povoljnijih zemalja za iskorištavanje energije Sunca. Unutar Hrvatske razlikujemo povoljnije i „manje povoljne“ lokacije za izgradnju fotonaponskih sustava ovisno o tome da li promatramo krajnji sjever ili jug zemlje. Fotonaponski sustavi, takozvane "sunčane elektrane", mrežne ili autonomne, integrirane ili neintegrirane izazovi su s kojima se uspješno nosi naš tim što potvrđuje respektabilna referentna lista projekata.


Name Surname
  • E+ HB380
  • Industrijska LED rasvjeta
Name Surname
  • Sunčana elektrana
  • Obnovljivi izvori energije
Name Surname
  • 2D Laser
  • Proizvodnja industrijskih strojeva

VIŠE O NAMA

O nama

Tvrtka ENERGYPLUS d.o.o. sa sjedištem u Ludbregu bavi se proizvodnjom, prodajom i montažom dijelova i sustava uređaja obnovljivih izvora energije, posebno fotonaponskim solarnim sustavima i vjetrenjačama (vjetrogeneratorima) te proizvodnjom LED rasvjete za vanjske i unutarnje prostore.

Tvrtka ENERGYPLUS je izrazito inovativna u traženju novih proizvodnji te poznata po visokoj kvaliteti proizvoda. Moderno smo organizirani s maksimalnom podrškom IT tehnologijama. Poduzeće ima 25 godina iskustva u različitim oblicima srednje serijskih i visoko serijskih proizvodnji. Trenutno zapošljava 84 djelatnika i raspolaže s proizvodnim halama koje se prostiru na 3700 m2. Osnovano je1996. G kao Joint Venture poduzeća Herbert Kannegiesser iz Vlotha i g. Zvonka Magića iz Ludbrega. Sjedište poduzeća nalazi se u industrijskoj zoni Ludbreg-istok. Od početka 2010. godine u potpunosti je u vlasništvu g. Magića.

Misija i vizija

VIZIJA: maksimalni doprinos društvu i pojedincima na moralnim zakonima i ljudskim vrijednostima.
MISIJA: proizvoditi savršene proizvode koji će direktno pomoći oporavku ljudi i majke Zemlje
CILJEVI: podići industriju rasvjete u Hrvatskoj za globalno tržište

Društvena odgovornost

Društvena odgovornost sastavni je dio strategije poslovanja tvrtke ENERGYPLUS , koja se ogleda u osluškivanju potreba potrošača, zaposlenika i lokalnih zajednica, predanom radu na razvoju i kvaliteti proizvoda te stalnoj brizi za zdravlje i okoliš.

Predano radimo na unapređenju naše strategije i prakse odgovornog poslovanja.
Načela odgovornog poslovanja dosljedno primjenjujemo u odnosu s potrošačima, poslovnim partnerima, zajednicom i zaposlenicima te u odnosu spram okoliša. O tome izvještavamo sve zainteresirane čimbenike te smo aktivan član više udruženja koja promiču održivost.

Naše zaposlenike potičemo na stalno učenje i razvoj, ulaganjem u edukaciju i razvijanje specijalističkih vještina i sposobnosti. U želji da ostvare svoj puni potencijal i ambicije, omogućavamo im razvoj karijere ne samo unutar tvrtke ENERGYPLUS i povezanih poduzeća, već i u međunarodnom okruženju. Potičemo otvorenu komunikaciju na svim razinama kako bismo stvorili poticajno i kreativno radno okruženje.

Visoki standardi i ujednačenost kvalitete naših proizvoda, osluškivanje potreba i želja potrošača te dvosmjerna komunikacija temelji su na kojima gradimo povjerenje s našim potrošačima.

Veliku pažnju posvećujemo kvaliteti i sigurnosti proizvoda kako bismo ispunili zahtjeve i očekivanja potrošača. Sustav upravljanja kvalitetom provodimo prema najnovijim zahtjevima tržišta. Neprekidno usavršavanje metoda nadzora usmjerenih na visoku kvalitetu proizvoda, a time i zaštitu potrošača prioriteti su našeg poslovanja.

Odgovorno ponašanje prema okolišu te poslovanje u skladu s načelima održivog razvoja strateške su smjernice tvrtke ENERGYPLUS. Odlučni smo u provođenju politike održivog razvoja, stalnom unapređenju sustava zaštite okoliša te praćenju i smanjivanju utjecaja na okoliš. Naše zaposlenike i zajednicu potičemo da se uključe u različite projekte brige o okolišu.

Sponzorstva

Prepoznajući važnost ulaganja u zajednicu, ENERGYPLUS je već dugi niz godina aktivno uključen u aktivnosti koje pridonose poboljšanju kvalitete života i razvoju društva u cjelini.
ENERGYPLUS od svog osnutka ulaže u humanitarne projekte, znanost i obrazovanje, održivi razvoj, kulturu, umjetnost i sport.

U vrednovanju projekata prednost imaju kvaliteta, posebnost i korist koju realizacija projekta predstavlja za lokalnu zajednicu, a posebno ako uključuju djecu u aktivnosti.

Kako do nas

Podno obronaka Kalničkog gorja, ali ipak u Podravini (sjeverozapadna Hrvatska), 25 kilometara jugoistočno od Varaždina, na lijevoj obali rijeke Bednje, na magistralnoj cesti Varaždin - Koprivnica smjestio se grad Ludbreg. Za sjedište tvrtkama poput naše, Ludbreg je idealno mjesto zahvaljujući odličnoj prometnoj povezanosti s ostatkom Hrvatske. Uz već spomenutu Podravsku magistralu koja preko Varaždina otvara pravac prema Europi, a prema Koprivnici pravac prema istoku Hrvatske, tu je i pravac dolinom rijeke Bednje koji povezuje Ludbreg s Varaždinskim Toplicama, Novim Marofom kao i autocestom prema Zagrebu dok je pravac prema Prelogu poveznica s Međimurjem.

Ukratko o ENERGY PLUS
- kliknite na: prezentacija u PDF-u
ili istu pogledajte kao PREZI (pričekajte učitavanje sadržaja, a za bolju čitljivost pritisnite gumb za prikaz preko cijelog ekrana)