E+ HB380 V predstavljena na stranicama Ledila

>> povratak na Novosti


Informacije, projektiranje i prodaja:

ENERGY PLUS d.o.o.
Dario Salaj
T: +385/42 404 037
E: dsalaj@energyplus.hr
E+ HB380 Victoria podiže High Bay rasvjetu na novu razinu.Tom rečenicom, LEDiL najpoznatiji svetski proizvođač optike za LED rasvjetna tijela, predstavio našu novu industrijsku svjetiljku: E+ HB380 V (V kao Victoria).


Industrijske LED svjetiljke High Bay E + HB380 V dizajnirane su isključivo za unutarnje prostore kao što su proizvodni pogoni, skladišta, trgovački centri, nadstrešnice i drugi slični objekti. Ove snažne svjetiljke osiguravaju uštedu energije do 85% u usporedbi s konvencionalnim osvjetljenjem živinim ili metal-halidnim lampama.

Zajedničkim razvojem do optimalnog rješenja
E+ HB380 V koristi LEDiL-ovu VICTORIA optiku zbog izvrsnog miješanja boja, zaštite i mogućnosti pružanja visoke gustoće svjetlosti sa 160 pojedinačnih leća ugrađenih u sam poklopac.
Uostalom, riječi gospodina Zvonka Magića to najbolje potvrđuju: "Za ovaj projekt odabrali smo LEDiL zbog njihove izvrsne kvalitete i visoke razine usluge i podrške. Optika VICTORIA savršeno odgovara ovom projektu."
LED diode u kombinaciji s modularnim dizajnom leća u poklopcu, čine ovu svjetiljku istaknutom od mnoštva na tržištu. E+ HB380 V dolazi s 5-godišnjim jamstvom, jeftina je i jednostavna za ugradnju i fleksibilna s fiksnim ovjesom ili montažom na zid. Robusna konstrukcija je otporna na vlagu i prašinu, dok je atraktivno aluminijsko kućište dostupno u svim RAL standardnim bojama.


Pogledajte članak na LEDiLovim stranicama: LEDiL Victoria i E+ HB380 V

Upoznajte paletu proizvoda E+ HB380 V: E+ HB380 V